logo plyn

Spustili jsme registrace na Podzimní plynárenskou konferenci

25. 6. 2024 Redakce

Letošní ročník Podzimní plynárenské konference bude mimořádný v mnoha ohledech. Oblíbená oborová akce oslaví 30. jubileum v prostorách Grandhotelu Pupp v Karlových Varech. V termínu 23. až 24. října čeká na účastníky nabitý program v podání přednášejících z domova i zahraničí. Registrace už byly spuštěny, proto neváhejte – počet míst je omezený.

Hlavním tématem Podzimní plynárenské konference bude role plynů jak z pohledu národního energetického mixu, tak z hlediska Evropy. Důležitou úlohu budou hrát i nové plyny včetně zelených a vize dekarbonizace v českém plynárenství. ppk.cgoa.cz

Místo pro informace i networking

Konference se pravidelně účastní vrcholní manažeři a přední plynárenští odborníci, zástupci státní a veřejné správy. Akce pravidelně přiláká k diskusím více než tři stovky účastníků. Vedle bohatého programu, který již tradičně nabízí, je Podzimní plynárenská konference místem pro setkávání, diskusi a networking klíčových hráčů.

Hlavní témata, na která se můžete letos těšit:

  • České plynárenství – vize dekarbonizace
  • Pohled Evropy na roli plynu
  • Role plynů v národním energetickém mixu
  • Možnosti rozvoje zelených plynů a technologií
  • Implementace evropské klimatické legislativy
  • V hlavní roli spotřebitel

Nejlepší konference za posledních 10 let

„Z pohledu obsahu i kvality přednášejících bych Podzimní plynárenskou konferenci hodnotil jako nejlepší za posledních deset let, kdy se této akce pravidelně účastním. Líbil se mi i jinak uspořádaný program konference, protože řada zajímavých řečníků vystupovala až druhý den,“ ohodnotil minulý ročník jeden z účastníků.

Podzimní plynárenskou konferenci pořádá Český plynárenský svaz, jedna z největších oborových a profesních asociací v ČR, která sdružuje přes dvě stovky nejvýznamnějších organizací včetně společností Pražská plynárenská, Pražská plynárenská Distribuce, EG.D, NET4GAS, GasNet, innogy, E.ON, Moravské naftové doly a mnoha dalších.

Registrujte se už nyní

Podzimní plynárenská konference proběhne 23. a 24. října Grandhotelu Pupp v Karlových Varech. Registrujte se na tomto odkazu.